Point S országos szervizhálózat

Point s design

Miért van szükség a Gumi-sulira?

A gumiabroncs az autónk egyik legfontosabb része, ami a jármű és az út kapcsolatát biztosítja. A magunk és utasaink, valamint a közlekedés többi résztvevőjének biztonságát is szolgálja.

A gumiabroncs beszerzés komoly beruházás az autósok, a családok számára. A piaci kínálat rengetegében azonban egyre nehezebb az eligazodás, a megfelelő termék kiválasztása.

Ezért nem mindegy, hogy milyen sikeresek vagyunk ebben a munkában.

És persze arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy mint autósok, a hatóságok különféle - az abroncsokra vontakozó előírásokat is be kell tartanunk.

Az abroncsokon használatos jelölések, a reklámokban hallott szaktanácsok vagy az újságcikkekben olvasott különböző szakvélemények értelmezése komolyabb tájékozottságot igényel. A hatósági előírások (melyek követik a gumiabroncs műszaki fejlődését) néha kétértelműek a hétköznapi autós számára, miközben nekünk kell(ene) betartanunk ill. alkalmaznunk azokat.

A GUMISULI segítséget nyújt Önnek a könnyebb eligazodáshoz az abroncsok világában, a legmegfelelőbb abroncs kiválasztásában. Így - kis utánolvasással, odafigyeléssel - befektetésénél a leghatékonyabb megoldást tudja elérni mind minőség, élettartam mind pedig a költségek tekintetében!

Az alábbi témákból választhat:

1. rész: Alapfogalmak, szaknyelv

2. rész: Gyakran feltett kérdésekPoint s design

Point S Európában

Legfrissebb Point S hír

[ 2018/03/20 ]
Point-S szerelési támogatás Point S , Goodyear, Dunlop Continental nyári abroncsokhoz kampány
A Kampányban kizárólag a 18. életévét már betöltött, Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, továbbá Magyarországon bejegyzett jogi személy jogosult részt venni (továbbiakban ,,Résztvevő"), aki a Kampány időtartama alatt legalább 4 db Point S, Goodyear vagy Dunlop téli gumiabroncsot vásárol és fel is szerelteti bármelyik Tagszervizben (1.sz. melléklet). A részvétel feltétele továbbá, hogy a megvásárolt 4 db gumiabroncsot ugyanarra az autóra kell felszerelni.
[részletesen...]
Hír archívum>>


Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Szolgáltatások

Az abroncsok szakértői vagyunk, szakszervizeink mindegyike TÜV vagy ISO minősítéssel rendelkezik. Nálunk több éves tapasztalttal bíró, magasan képzett munkaerő és a modern technikai felszereltséget talál.


Point S Magyarország Kft. országos autószerviz és gyorszerviz hálózat

Hálózat

Jelenleg Magyarországon több, pillanatnyilag 73 önálló point S műhely várja Önt. Ezek a szakszervizek több éves szakmai tapasztalattal, TÜV vagy ISO minősítéssel rendelkező gumiszervizek, amelyek közül jó néhányan autó gyorsszerviz szolgáltatással is foglalkoznak.Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Szervizeink

A point S az egyik legjelentősebb európai együttműködés, amely gazdaságilag önálló abroncsszervizek között jött létre. Európa 15 országában bárhová is utazzon, mindenütt megtalálja a szakszervizt a megszokott magas színvonalú kiszolgálással!


Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Partnereink

Termékpalettánkon megtalálhatóak a világ legismertebb, a fejlesztésben élenjáró gyártóinak termékei. Kínálatunk összeállításában törekedtünk arra, hogy Ön megtalálhassa igényeinek megfelelő gumiabroncsot.