Point S országos autó- és gumiszerviz hálózat
Order Now

Országos gumiszerviz hálózat - Point S Magyarország

point S országos szerviz hálózat

Mert kell egy csapat...Jelenleg Magyarországon több, most 73 önálló point S gumiszerviz műhely várja Önt. Ezek a szakszervizek több éves szakmai tapasztalattal, TÜV vagy ISO minősítéssel rendelkező gumiszervizek, amelyek közül jó néhányan autó gyorsszerviz szolgáltatással is foglalkoznak.

Országos gumiszerviz hálózati munkánk lényege:

Célunk, hogy folyamatosan fejlesszük termékválasztékunkat, szolgáltatásaink minőségét, naprakészek legyünk a szakmai hozzáértés, a technikai felszereltség terén.

Az országban mindenütt azonosan magas színvonalon szolgáljuk ki partnereinket, hogy vevőink elégedetten távozzanak tőlünk, s legközelebb is bennünket válasszanak.

Gazdálkodásunk középpontjába vevőink igényeinek egyre magasabb színvonalon történő kiszolgálását állítjuk. Erőforrásainkat ez irányba mozgósítjuk, felhasználva a point S hálózat évtizedes nemzetközi tapasztalatait, know-how-ját.

Hálózatunkat folyamatosan bővítjük, várjuk olyan szervizek jelentkezését ([javascript protected email address]), akik sikeresen működő, egységes arculatú, nemzetközileg elismert európai hálózat tagjai szeretnének lenni, de ragaszkodnak teljes vállalkozói függetlenségükhöz.
Point S Európában

Legfrissebb Point S hír

[ 2018/03/20 ]
Point-S szerelési támogatás Point S , Goodyear, Dunlop Continental nyári abroncsokhoz kampány
A Kampányban kizárólag a 18. életévét már betöltött, Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, továbbá Magyarországon bejegyzett jogi személy jogosult részt venni (továbbiakban ,,Résztvevő"), aki a Kampány időtartama alatt legalább 4 db Point S, Goodyear vagy Dunlop téli gumiabroncsot vásárol és fel is szerelteti bármelyik Tagszervizben (1.sz. melléklet). A részvétel feltétele továbbá, hogy a megvásárolt 4 db gumiabroncsot ugyanarra az autóra kell felszerelni.
[részletesen...]
Hír archívum>>


Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Szolgáltatások

Az abroncsok szakértői vagyunk, szakszervizeink mindegyike TÜV vagy ISO minősítéssel rendelkezik. Nálunk több éves tapasztalttal bíró, magasan képzett munkaerő és a modern technikai felszereltséget talál.


Point S Magyarország Kft. országos autószerviz és gyorszerviz hálózat

Hálózat

Jelenleg Magyarországon több, pillanatnyilag 73 önálló point S műhely várja Önt. Ezek a szakszervizek több éves szakmai tapasztalattal, TÜV vagy ISO minősítéssel rendelkező gumiszervizek, amelyek közül jó néhányan autó gyorsszerviz szolgáltatással is foglalkoznak.Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Szervizeink

A point S az egyik legjelentősebb európai együttműködés, amely gazdaságilag önálló abroncsszervizek között jött létre. Európa 15 országában bárhová is utazzon, mindenütt megtalálja a szakszervizt a megszokott magas színvonalú kiszolgálással!


Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Partnereink

Termékpalettánkon megtalálhatóak a világ legismertebb, a fejlesztésben élenjáró gyártóinak termékei. Kínálatunk összeállításában törekedtünk arra, hogy Ön megtalálhassa igényeinek megfelelő gumiabroncsot.