Point S országos autó gyorsszerviz hálózat
Order Now

Csatlakozzon, jelentkezzen partner szerviznek hálózatunkhoz

Jelentkezés partnernek

KapcsolattartóCégnév
Email címTelefon szám
TelepülésÉves forgalmazott gumiabroncsok száma
Weboldal címe (ha interneten is kereskedik)

Csatlakozzon a Point S országos szervizhálózathoz

"Csatlakozzon hozzánk! Építsük közösen jövőnket!"


Mivel jár a csatlakozás a Point S országos autó- és gumiszerviz hálózathoz?


A Point S Magyarország tagszervizeiként büszkék vagyunk arra, hogy Európa legnagyobb abroncsspecialista és autószerviz hálózatához tartozunk; de további kiemelt célunk, hogy újabb tagszervizekkel bővítsük a magyar hálózatunkat!


Mit kínálunk a szerviztagoknak?

Olyan partnereket keresünk, akik jó piaci ismeretekkel, szakértelemmel rendelkeznek; akik felismerik a point S hálózati együttműködés- kínálta üzleti lehetőségeket és azokat - önállóságukat megtartva - képesek kamatozatni saját vállalkozásukban!

A Point S hálózati tagság iránt érdeklődőket várjuk - forduljanak hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeinken:

Kapcsolat: telefon, email

Csatlakozzon hozzánk, és tovább folytatjuk a Point S szárnyalását!

point S országos szerviz hálózat bővülése

Jól látható, hogy a Point S folyamatosan, töretlenül képes volt bővülni, növeltük a világon azok országok számát, ahol megtalálható gumiszervizünk. Jelenleg 27 országban, ebből 24 európai országban vagyunk jelen. Több mint 2500 független autó- és gumiszerviz csatlakozott már hozzánk.


Ezzel a Point S Európa legjelentősebb, legerősebb szövetsége lett

point S országos szerviz hálózat bővülése

Mint látható a Point S képes volt tartani konkuresei előtt a lépést, a legnagyobb mértékben növekedett, ezzel megerősítette piaci pozícióját a gumiabroncs forgalmazók között.
Egy nagyon fontos dolgot még ne felejtsünk el: A Point S Development, így a Point S Magyarország Kft. is független gumiszervizek és gumiabroncs forgalmazók szövetsége, nincs egyik gumiabroncs gyártónak és pénzintézetnek, vagy pénzügyi szervezetnek sem részesedése, sem befolyása a Point S-re. Mi minden csatlakozási és szerződési ajánlatra készek vagyunk.
Csatlakozzon csapatunkhoz, hogy egy nagy hálózat hátterével megerősítve tovább fejlődhessen, mi pedig növelhessük az országos lefedettséget az ügyfeleink legnagyobb megelégedettségére.
Point S Európában

Legfrissebb Point S hír

[ 2018/03/20 ]
Point-S szerelési támogatás Point S , Goodyear, Dunlop Continental nyári abroncsokhoz kampány
A Kampányban kizárólag a 18. életévét már betöltött, Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, továbbá Magyarországon bejegyzett jogi személy jogosult részt venni (továbbiakban ,,Résztvevő"), aki a Kampány időtartama alatt legalább 4 db Point S, Goodyear vagy Dunlop téli gumiabroncsot vásárol és fel is szerelteti bármelyik Tagszervizben (1.sz. melléklet). A részvétel feltétele továbbá, hogy a megvásárolt 4 db gumiabroncsot ugyanarra az autóra kell felszerelni.
[részletesen...]
Hír archívum>>


Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Szolgáltatások

Az abroncsok szakértői vagyunk, szakszervizeink mindegyike TÜV vagy ISO minősítéssel rendelkezik. Nálunk több éves tapasztalttal bíró, magasan képzett munkaerő és a modern technikai felszereltséget talál.


Point S Magyarország Kft. országos autószerviz és gyorszerviz hálózat

Hálózat

Jelenleg Magyarországon több, pillanatnyilag 73 önálló point S műhely várja Önt. Ezek a szakszervizek több éves szakmai tapasztalattal, TÜV vagy ISO minősítéssel rendelkező gumiszervizek, amelyek közül jó néhányan autó gyorsszerviz szolgáltatással is foglalkoznak.Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Szervizeink

A point S az egyik legjelentősebb európai együttműködés, amely gazdaságilag önálló abroncsszervizek között jött létre. Európa 15 országában bárhová is utazzon, mindenütt megtalálja a szakszervizt a megszokott magas színvonalú kiszolgálással!


Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Partnereink

Termékpalettánkon megtalálhatóak a világ legismertebb, a fejlesztésben élenjáró gyártóinak termékei. Kínálatunk összeállításában törekedtünk arra, hogy Ön megtalálhassa igényeinek megfelelő gumiabroncsot.