Point S országos szervizhálózat

Point S nemzetközi szervizhálózat, gumiszervizek

A point S egy nemzetközi együttműködés .. több, mint 40 éves, folyamatos földrajzi növekedésben!


point S országos szerviz hálózat point S országos szerviz hálózat

Point S Development - Nemzetközi bizottság    

A point S az egyik legjelentősebb európai együttműködés, amely gazdaságilag önálló abroncsszervizek között jött létre. Európa 124 országában bárhová is utazzon, mindenütt megtalálja az - Önnek itthon már - megszokott kinézetű szakszervizt, a megszokott magas színvonalú kiszolgálással! A point S mindig és mindenütt a megbízható vevőszolgálat, szaktudás és a minőség márkajele.

A Point S mára 27 országban van jelen a világban, Európán kívül az USA-ból, Kanadából és Dél Afrikából csatlakozott szervezetünkhoz gumiabroncs forgalmazással foglalkozó vállalkozás, vagy őket tömörítő szervezet. Így több mint 2.500 autó- és gumiszerviz várja hűséges ügyfeleit világszerte. Ezzel a Point S hálózat 15 millió gumiabroncsot értékesít évente világszerte.

A point S országok nemzetközi központja, a point S Development Rt., amely a tagországok és az európai hálózati fejlődést támogatja.

A point S Development folyamatos együttműködési hátteret biztosít minden point S tagország számára a közös marketing-, kommunikáció és az információcsere területén; az egységes és széleskörű termékválaszték összeállításában; a vevők számára nyújtandó legmagasabb szintű szolgáltatás kialakításában.

AUT flag Belgium zászlója Szlovák Point S Dánia Point S A Francia Point S Lengyen Point S Luxemburg Point S Point S Magyarország MNE Német Point S Point S Olaszország Oroszország Point S Románia Point S Spanyolország Svájc Point S
Kattintson valamelyik zászlóra további információért.
bezár 

Point S Európa központPoint S Európában

Legfrissebb Point S hír

[ 2018/03/20 ]
Point-S szerelési támogatás Point S , Goodyear, Dunlop Continental nyári abroncsokhoz kampány
A Kampányban kizárólag a 18. életévét már betöltött, Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, továbbá Magyarországon bejegyzett jogi személy jogosult részt venni (továbbiakban ,,Résztvevő"), aki a Kampány időtartama alatt legalább 4 db Point S, Goodyear vagy Dunlop téli gumiabroncsot vásárol és fel is szerelteti bármelyik Tagszervizben (1.sz. melléklet). A részvétel feltétele továbbá, hogy a megvásárolt 4 db gumiabroncsot ugyanarra az autóra kell felszerelni.
[részletesen...]
Hír archívum>>


Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Szolgáltatások

Az abroncsok szakértői vagyunk, szakszervizeink mindegyike TÜV vagy ISO minősítéssel rendelkezik. Nálunk több éves tapasztalttal bíró, magasan képzett munkaerő és a modern technikai felszereltséget talál.


Point S Magyarország Kft. országos autószerviz és gyorszerviz hálózat

Hálózat

Jelenleg Magyarországon több, pillanatnyilag 73 önálló point S műhely várja Önt. Ezek a szakszervizek több éves szakmai tapasztalattal, TÜV vagy ISO minősítéssel rendelkező gumiszervizek, amelyek közül jó néhányan autó gyorsszerviz szolgáltatással is foglalkoznak.Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Szervizeink

A point S az egyik legjelentősebb európai együttműködés, amely gazdaságilag önálló abroncsszervizek között jött létre. Európa 15 országában bárhová is utazzon, mindenütt megtalálja a szakszervizt a megszokott magas színvonalú kiszolgálással!


Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Partnereink

Termékpalettánkon megtalálhatóak a világ legismertebb, a fejlesztésben élenjáró gyártóinak termékei. Kínálatunk összeállításában törekedtünk arra, hogy Ön megtalálhassa igényeinek megfelelő gumiabroncsot.