Point S országos szervizhálózat hírek, újdonságok
Order Now

Point-S szerelési támogatás Goodyear, Dunlop, Point-S; Continental és Bridgestone abroncsokhoz kampány


HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

Dunlop gumiabroncsok logója

Az akcióban résztvevő minden személy részvételével automatikusan tudomásul veszi és elfogadja a kampány hivatalos szabályzatát illetve adatkezelési szabályzatát (továbbiakban "Szabályzat").

1. A kampány szervezője:
A Point-S Magyarország Kft. (székhelye: 2040 Budaörs, Bimbó u. 38.) továbbiakban "Szervező",
"Point-S szerelési támogatás Goodyear, Dunlop, Point-S; Continental és Bridgestone abroncsokhoz kampány" elnevezéssel kuponakciót szervez (továbbiakban "Kampány") a Goodyear Dunlop Tires Magyarország Kft., A Continental Hungaria Kft, a Bridgestone Magyarország Kft. valamint a Point-S Magyarország gyorsszerviz hálózat tagjainak (továbbiakban "Tagszervizek") közreműködésével.

2. A Kampányban való részvétel feltételei:
A Kampányban kizárólag a 18. életévét már betöltött, Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, továbbá Magyarországon bejegyzett jogi személy jogosult részt venni (továbbiakban "Résztvevő"), aki a Kampány időtartama alatt legalább 4 db Goodyear, Dunlop, Point-S; Continental és Bridgestone nyári gumiabroncsot vásárol és fel is szerelteti bármelyik Tagszervizben (1.sz. melléklet) . A részvétel feltétele továbbá, hogy a megvásárolt 4 db gumiabroncsot ugyanarra az autóra kell felszerelni.
A Kampányban résztvevő szervizek listáját a http://www.point-s.hu/szervizeink oldalon lehet megtekinteni!

3. A Kampány időtartama:
A Kampány 2017. március 20-tól 2017. április 30-ig tart, illetve a rendelkezésre álló szerelési kuponok mértékéig.
A vásárlás(ok)nak ebben az időszakban kell megtörténniük, a vásárlások után járó szerelési kedvezményre jogosító kuponokat 2017. március 20-tól 2017. május 31-ig lehet beváltani.
Az ezen időpontok előtt és után történő vásárlás a Kampányban való részvételre nem jogosít.

4. Résztvevő termékek és az értük járó ajándékok:
A Kampányban kizárólag a Goodyear, Dunlop, Point-S; Continental és Bridgestone nyári gumiabroncsok vesznek részt. Minden megvásárolt garnitúra nyárigumi után a Résztvevő egy bruttó 4.000 Forintos szerelési kedvezményre jogosító kupont kap ajándékba. A kuponok kizárólag a Tagszervizekben (1. sz. melléklet) használhatóak fel 4 db gumi egyidejű, egy autóra való felszerelése esetén.
A kuponok készpénzre nem válthatók!

A kátyúgarancia szolgáltatás logója

5. A Kampányban való részvétel menete:
Azon Résztvevők, akik a Kampány időtartama alatt megvásárolják a 4. pontban ismertetett Goodyear, Dunlop, Point-S; Continental vagy Bridgestone termékeket a megjelölt Point-S tagszervizben (2. sz. melléklet) 4. pontban leírtak szerint garantált bruttó 4.000 Forint értékű szerelési kedvezményre jogosító kupont kapnak, amelyet tagszervizben való fel - illetve leszerelésre válthatnak be a vásárlással egy időben, de legkésőbb 2017. május 31-ig.
A Résztvevőnek a vásárlást igazoló bizonylatot minimum a Kampány befejezését követő 2 hónapig meg kell őriznie, mivel a Szervező fenntartja magának a jogot, hogy felkérje a Résztvevőket a bizonylat eredeti példányának bemutatására.

6. A Kuponok átadása és átvétele
A Résztvevők a kuponokat kétféleképpen kaphatják meg.
1; Házhozszállítással rendelt abroncsok esetén a kuponokat a számla mellé csomagolva találják
2; Személyes átvétel esetén személyesen, a fizetési bizonylat mellé kapja
A kupon beváltását a Résztvevő aláírásával igazolja a szerelés helyszínén.

7. Adók és közterhek:
A Szervező és a Résztvevők a vonatkozó adójogszabályok szerint tesznek eleget az adókötelezettségüknek.

8. Információ a Kampányról:
A Kampány hivatalos szabályzata és adatkezelési szabályzata elérhető a Kampány weboldalán:
http://www.point-s.hu/hirek.html

9. Személyes adatok kezelésére és az adatszolgáltatásra vonatkozó szabályok:
A Szervező a Kampányhoz kapcsolódóan kizárólag a Kampány lebonyolítása és a kapcsolódó törvényi kötelezettségek teljesítése érdekében, az alábbiakban meghatározott adatokat kezeli:
a Résztvevő neve (cégneve), postacíme, e-mail címe, telefonszáma és a Bizonylat adatai
A beérkezett regisztrációk alapján szerzett adatok bizalmasak, azok feldolgozását a Point-S Magyarország Kft és Tagszervizei végzik. A Szervezőn kívül kizárólag a meghatározott szervezetek férhetnek hozzá ezekhez az adatokhoz.
A kampányban Résztvevők részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a kampány hivatalos szabályzatát és adatkezelési szabályzatát, valamint tudomásul veszik, hogy:
1. az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelés az adatok átadásával megadott önkéntes hozzájárulásuk alapján történik, a Résztvevő a hozzájárulást az adatkezelés tekintetében a Kampányban való részvétellel, vagyis a vásárlással adja meg;
2. a Szervező díjmentesen felhasználja a Résztvevők személyi adatait és személyes jellegű információit a Kampány lebonyolítása és dokumentálása céljából;

10. Egyéb rendelkezések
A Szabályzat bárminemű megsértése - akár a nyeremény átvételét követően is - az érintett Résztvevő kizárását és a szükséges jogi lépések megtételét vonja maga után A Szabályzat megszegésével okozott kárért a Résztvevő teljes körű felelősséget vállal. A Szervező döntése a kizárás kérdésében véglegesnek tekintendő és nem vitatható.
Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely Résztvevő részéről bármilyen (pl. számítógépes) csalást vagy visszaélést, illetve a Kampány szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a Résztvevőt azonnali hatállyal kizárja a Kampányból.
Bármely felmerülő vitás esetben a Szervező döntése véglegesnek tekintendő.
A Szervező nem tartozik felelősséggel az informatikai eszközök rendelkezésre állásáért és működéséért, a futárszolgálati szolgáltatásokért, illetve harmadik személyek tevékenységéért.
A Szervező fenntartja magának a jogot a Szabályzat, így különösen a Kampány időtartamának megváltoztatására, vagy a Kampány befejezésére, amennyiben szükségesnek ítéli meg. A módosításokról a Résztvevők a www.point-s.hu oldalon értesülhetnek.

Felhasználható helyek listája

1.sz. melléklet - szerelés igénybe vételi helyek

2.sz. melléklet - Szerelési kupon elérhető


Point S design

Point S Magyarország Kft. autó- és gumiszerviz

Több, mint 40 Point S autó- és gumiszerviz állomás áll rendelkezésére országszerte, ahol gondoskodunk autója megbízható működéséről, az Ön biztonságáról, kényelméről!
Tevékenységeink: gumiabroncs szerelése, javítása, gumiabroncs tárolás, futómű beállítás, olajcsere, egyéb kapcsolódó gyorsszerviz szolgáltatás
Amit kínálunk: gumiabroncsok, acél és könnyűfém keréktárcsák, kiegészítők
A point S szervizállomások professzionális műhelyek, melyek több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ezért megbízhat hozzáértésünkben.
Már itthon is tapasztalhatja előnyét a profi kiszolgálásnak, a széleskörű point S kínálatnak úgy, ahogy azt Európa több országában már 20 éve tehetik az autósok.

Point S design

Point S Európában

Legfrissebb Point S hír

[ 2018/03/20 ]
Point-S szerelési támogatás Point S , Goodyear, Dunlop Continental nyári abroncsokhoz kampány
A Kampányban kizárólag a 18. életévét már betöltött, Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, továbbá Magyarországon bejegyzett jogi személy jogosult részt venni (továbbiakban ,,Résztvevő"), aki a Kampány időtartama alatt legalább 4 db Point S, Goodyear vagy Dunlop téli gumiabroncsot vásárol és fel is szerelteti bármelyik Tagszervizben (1.sz. melléklet). A részvétel feltétele továbbá, hogy a megvásárolt 4 db gumiabroncsot ugyanarra az autóra kell felszerelni.
[részletesen...]
Hír archívum>>


Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Szolgáltatások

Az abroncsok szakértői vagyunk, szakszervizeink mindegyike TÜV vagy ISO minősítéssel rendelkezik. Nálunk több éves tapasztalttal bíró, magasan képzett munkaerő és a modern technikai felszereltséget talál.


Point S Magyarország Kft. országos autószerviz és gyorszerviz hálózat

Hálózat

Jelenleg Magyarországon több, pillanatnyilag 73 önálló point S műhely várja Önt. Ezek a szakszervizek több éves szakmai tapasztalattal, TÜV vagy ISO minősítéssel rendelkező gumiszervizek, amelyek közül jó néhányan autó gyorsszerviz szolgáltatással is foglalkoznak.Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Szervizeink

A point S az egyik legjelentősebb európai együttműködés, amely gazdaságilag önálló abroncsszervizek között jött létre. Európa 15 országában bárhová is utazzon, mindenütt megtalálja a szakszervizt a megszokott magas színvonalú kiszolgálással!


Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Partnereink

Termékpalettánkon megtalálhatóak a világ legismertebb, a fejlesztésben élenjáró gyártóinak termékei. Kínálatunk összeállításában törekedtünk arra, hogy Ön megtalálhassa igényeinek megfelelő gumiabroncsot.