Point S országos autó- és gumiszerviz - országos gumiszerviz hálózat kapcsolat

Csatlakozzon, jelentkezzen partner szerviznek hálózatunkhoz

Jelentkezés partnernek

KapcsolattartóCégnév
Email címTelefon szám
TelepülésÉves forgalmazott gumiabroncsok száma
Weboldal címe (ha interneten is kereskedik)

Point S Magyarország Kft

Cím: 2040 Budaörs, Bimbó u. 38
Cégjegyzékszám: 13-09-146813
Adószám: 23337233-2-13
Közösségi adóazonosító szám: 23337233-2-13
Email: [javascript protected email address]


Point S Magyarország Kft

Moór Gábor country manager Mobil: +36-30-993-7055
Email: [javascript protected email address]
 
Csikesz Péter
Tulajdonos, ügyvezető igazgató
Mobil: +36 30 92-86-794
Buthi Zoltán
Tulajdonos, ügyvezető igazgató
Mobil: +36 30 98-94-037Point S Magyarország Kft. autó- és gumiszerviz hálózat

Töb, mint 40 Point S szervizállomás áll rendelkezésére országszerte, ahol gondoskodunk autója megbízható működéséről, az Ön biztonságáról, kényelméről!
Tevékenységeink: gumiabroncs szerelése, javítása, abroncstárolás, futóműbeállítás, olajcsere, egyéb kapcsolódó gyorsszerviz szolgáltatás
Amit kínálunk: gumiabroncsok, acél és könnyűfém keréktárcsák, kiegészítők
A point S szervizállomások professzionális műhelyek, melyek több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ezért megbízhat hozzáértésünkben.
Már itthon is tapasztalhatja előnyét a profi kiszolgálásnak, a széleskörű point S kínálatnak úgy, ahogy azt Európa több országában már 20 éve tehetik az autósok.

Point S Európában

Legfrissebb Point S hír

[ 2018/03/20 ]
Point-S szerelési támogatás Point S , Goodyear, Dunlop Continental nyári abroncsokhoz kampány
A Kampányban kizárólag a 18. életévét már betöltött, Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, továbbá Magyarországon bejegyzett jogi személy jogosult részt venni (továbbiakban ,,Résztvevő"), aki a Kampány időtartama alatt legalább 4 db Point S, Goodyear vagy Dunlop téli gumiabroncsot vásárol és fel is szerelteti bármelyik Tagszervizben (1.sz. melléklet). A részvétel feltétele továbbá, hogy a megvásárolt 4 db gumiabroncsot ugyanarra az autóra kell felszerelni.
[részletesen...]
Hír archívum>>


Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Szolgáltatások

Az abroncsok szakértői vagyunk, szakszervizeink mindegyike TÜV vagy ISO minősítéssel rendelkezik. Nálunk több éves tapasztalttal bíró, magasan képzett munkaerő és a modern technikai felszereltséget talál.


Point S Magyarország Kft. országos autószerviz és gyorszerviz hálózat

Hálózat

Jelenleg Magyarországon több, pillanatnyilag 73 önálló point S műhely várja Önt. Ezek a szakszervizek több éves szakmai tapasztalattal, TÜV vagy ISO minősítéssel rendelkező gumiszervizek, amelyek közül jó néhányan autó gyorsszerviz szolgáltatással is foglalkoznak.Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Szervizeink

A point S az egyik legjelentősebb európai együttműködés, amely gazdaságilag önálló abroncsszervizek között jött létre. Európa 15 országában bárhová is utazzon, mindenütt megtalálja a szakszervizt a megszokott magas színvonalú kiszolgálással!


Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Partnereink

Termékpalettánkon megtalálhatóak a világ legismertebb, a fejlesztésben élenjáró gyártóinak termékei. Kínálatunk összeállításában törekedtünk arra, hogy Ön megtalálhassa igényeinek megfelelő gumiabroncsot.