Üdvözöljük a Point S országos szervizhálózat honlapján!
Order Now
Point S design

Áruhitel a point S szervizekben

A point S szakszervizeiben lecserélheti autója abroncsait áruhitel igénybevételével, most akár saját erő nélkül* is!

* Megjegyzés: 200 000 Ft-ig

Point S design

Az abroncsvásárlás ma már komoly beruházásnak számít a legtöbb család életében. A költségek ellenére fontos azonban, hogy mindig jó állapotban lévő abroncsokkal utazzon, és ne feledkezzen meg családja, szerettei biztonságáról! Ebben segít Őnnek a point S áruhitel szolgáltatása, hogy Önnek ne kelljen kompromisszumot kötnie egy új abroncs megvásárlásakor. Sőt az áruhitel igénybevételével akár egy magasabb minőségű termékkel, komplett kerekekkel is meglepheti magát!

Az áruhitel előnyei

 • Akár saját erő nélkül is!
 • Akár munkáltatói igazolás nélkül is!
 • 0% kamat!
 • 0% hitelbírálati díj!
 • Helyszíni ügyintézés - on-line elbírálás néhány perc alatt!
 • Kezelési költség: hitelösszeg 10%-a!
 • 26,27% THM

Az áruhitel részletei

 • Igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft - 2 000 000 Ft.
 • Futamidő: 10 hónap.
 • Saját erő nagysága: 200 000 Ft vételárig saját erő befizetése nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig minimum a vételár 10%-a, 300 001 Ft vételár felett minimum a vételár 20%-a szükséges.
 • A hitel nyújtója a Magyar Cetelem Bank Zrt.
 • Hitelfelvétel munkáltatói igazolás nélkül. Részletek...
 • Hitelfelvétel munkáltatói igazolással. Részletek...

Cetelem áruhitel A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja, a részletes feltételeket a hatályos Hirdetmény tartalmazza. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

A Cetelem áruhitel nem minden szervizben érhető el

Az áruhitel lehetőségéről érdeklődjön az adott gumiszervizben, nem minden szervizben érhető el az áruhitel szolgáltatás.Point S design

PRO-FILL gáztöltés

PRO FILL biztonsági gáz feltöltésPRO-FILL speciális gázkeverék abroncsai felfújására.


Kátyúgarancia

KátyúgaranciaKátyúgarancia a point S különleges garanciája.


Áruhitel

Cetelem áruhitelVegye igénybe áruhitel szolgáltatásunkat! Most akár önerő és munkáltatói igazolás nélkül is vásárolhat!Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Szolgáltatások

Az abroncsok szakértői vagyunk, szakszervizeink mindegyike TÜV vagy ISO minősítéssel rendelkezik. Nálunk több éves tapasztalttal bíró, magasan képzett munkaerő és a modern technikai felszereltséget talál.


Point S Magyarország Kft. országos autószerviz és gyorszerviz hálózat

Hálózat

Jelenleg Magyarországon több, pillanatnyilag 73 önálló point S műhely várja Önt. Ezek a szakszervizek több éves szakmai tapasztalattal, TÜV vagy ISO minősítéssel rendelkező gumiszervizek, amelyek közül jó néhányan autó gyorsszerviz szolgáltatással is foglalkoznak.Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Szervizeink

A point S az egyik legjelentősebb európai együttműködés, amely gazdaságilag önálló abroncsszervizek között jött létre. Európa 15 országában bárhová is utazzon, mindenütt megtalálja a szakszervizt a megszokott magas színvonalú kiszolgálással!


Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Partnereink

Termékpalettánkon megtalálhatóak a világ legismertebb, a fejlesztésben élenjáró gyártóinak termékei. Kínálatunk összeállításában törekedtünk arra, hogy Ön megtalálhassa igényeinek megfelelő gumiabroncsot.