Üdvözöljük a Point S országos szervizhálózat honlapján!
Order Now

PRO-FILL gáz feltöltés

PRO-FILL biztonsági gáz Point S gumiabroncs biztonsági gáz

Speciális gázkeverék abroncsai felfújására. Egy korszerű megoldás abroncsainak, amellyel a következő előnyös tulajdonságokat biztosítja gumiabroncsa és az Ön számára is.

  • több kilométert
  • nagyobb kényelmet
  • hosszabb élettartamot
  • fokozott biztonságot

Mit jelent az Ön számára a PRO-FILL gázkeverék alkalmazása?

Általában az abroncsokat normál levegővel töltik fel. Ez a hagyományos levegőtöltet - az abroncs oldalfalán keresztül lassan elszivárog a gumiból (diffundál), ezért gumija egyre laposabb lesz-veszít a nyomásából.

PRO-FILL biztonság gáz töltés

A PRO-FILL egy speciális gáztöltet, ami nagyobb sűrűsége miatt sokkal tovább marad az abroncsban, mint a levegő. Használatával csökken a diffúzió és így növekszik a gumi nyomásstabilitása - ezzel pedig csökken az abroncs kopása.

PRO-FILL biztonság gáz töltés

Részletes tanácsokért forduljon az Ön lakhelyéhez legközelebbi point S szakszervizhez!


PRO-FILL gáztöltés

PRO FILL biztonsági gáz feltöltésPRO-FILL speciális gázkeverék abroncsai felfújására.


Kátyúgarancia

KátyúgaranciaKátyúgarancia a point S különleges garanciája.


Áruhitel

Cetelem áruhitelVegye igénybe áruhitel szolgáltatásunkat! Most akár önerő és munkáltatói igazolás nélkül is vásárolhat!Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Szolgáltatások

Az abroncsok szakértői vagyunk, szakszervizeink mindegyike TÜV vagy ISO minősítéssel rendelkezik. Nálunk több éves tapasztalttal bíró, magasan képzett munkaerő és a modern technikai felszereltséget talál.


Point S Magyarország Kft. országos autószerviz és gyorszerviz hálózat

Hálózat

Jelenleg Magyarországon több, pillanatnyilag 73 önálló point S műhely várja Önt. Ezek a szakszervizek több éves szakmai tapasztalattal, TÜV vagy ISO minősítéssel rendelkező gumiszervizek, amelyek közül jó néhányan autó gyorsszerviz szolgáltatással is foglalkoznak.Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Szervizeink

A point S az egyik legjelentősebb európai együttműködés, amely gazdaságilag önálló abroncsszervizek között jött létre. Európa 15 országában bárhová is utazzon, mindenütt megtalálja a szakszervizt a megszokott magas színvonalú kiszolgálással!


Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Partnereink

Termékpalettánkon megtalálhatóak a világ legismertebb, a fejlesztésben élenjáró gyártóinak termékei. Kínálatunk összeállításában törekedtünk arra, hogy Ön megtalálhassa igényeinek megfelelő gumiabroncsot.