Üdvözöljük a Point S országos szervizhálózat honlapján!
Order Now

Személygépkocsi gyorsszerviz

Személygépkocsi gyorsszerviz hálózat

A Point S országos gumiszerviz és személygépkocsi gyorsszerviz szolgáltatásokkal várja leendő ügyfeleit. Magyarországon már több mint 10 éve rendelkezésre állunk, szakszervizeink az elérhető legnagyobb minőségben biztosítja autójának gyorsszervizét, vagy gumiabroncs szervizét.

Személygépkocsi, és kisteherautó gyorsszerviz szolgáltatásán belül az alábbi szolgáltatásokkal vájuk szervizeinkben:

Mit értünk személygépkocsi gyorsszerviz alatt?

Amennyiben autója hirtelen meghibásodik, vagy érzékeli, hogy az autó menettulajdonságai hátrányos mértékben változtak lehet szüksége gyorsszervizre.
Több szervizzel várjuk az ország több pontján, azonban az egyes szervizeink szolgáltatásai kis mértékben eltérhetnek, valamint lehet bizonyos gyorsszerviz szolgáltatásokat nem ér el minden műhelyünkben.
Kérem erdeklődjön az Önhöz legközelebb szervizünkben a szolgálatások iránt.

Miért érdemes a Point S országos gyorsszerviz hálózatot választania?

Jelenleg Magyarországon közel 30 önálló Point S műhely várja Önt. Ezek a szakszervizek több éves szakmai tapasztalattal, TÜV vagy ISO minősítéssel rendelkező gumiszervizek, amelyek közül jó néhányan autó gyorsszerviz szolgáltatással is foglalkoznak.
A point S az egyik legjelentősebb európai együttműködés, amely gazdaságilag önálló abroncsszervizek között jött létre. Európa 15 országában bárhová is utazzon, mindenütt megtalálja a szakszervizt a megszokott magas színvonalú kiszolgálással!

Részletes tanácsokért forduljon az Ön lakhelyéhez legközelebbi point S szakszervizhez!


PRO-FILL gáztöltés

PRO FILL biztonsági gáz feltöltésPRO-FILL speciális gázkeverék abroncsai felfújására.


Kátyúgarancia

KátyúgaranciaKátyúgarancia a point S különleges garanciája.


Áruhitel

Cetelem áruhitelVegye igénybe áruhitel szolgáltatásunkat! Most akár önerő és munkáltatói igazolás nélkül is vásárolhat!Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Szolgáltatások

Az abroncsok szakértői vagyunk, szakszervizeink mindegyike TÜV vagy ISO minősítéssel rendelkezik. Nálunk több éves tapasztalttal bíró, magasan képzett munkaerő és a modern technikai felszereltséget talál.


Point S Magyarország Kft. országos autószerviz és gyorszerviz hálózat

Hálózat

Jelenleg Magyarországon több, pillanatnyilag 73 önálló point S műhely várja Önt. Ezek a szakszervizek több éves szakmai tapasztalattal, TÜV vagy ISO minősítéssel rendelkező gumiszervizek, amelyek közül jó néhányan autó gyorsszerviz szolgáltatással is foglalkoznak.Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Szervizeink

A point S az egyik legjelentősebb európai együttműködés, amely gazdaságilag önálló abroncsszervizek között jött létre. Európa 15 országában bárhová is utazzon, mindenütt megtalálja a szakszervizt a megszokott magas színvonalú kiszolgálással!


Point S Magyarország Kft. országos autó- és gumiszerviz hálózat

Partnereink

Termékpalettánkon megtalálhatóak a világ legismertebb, a fejlesztésben élenjáró gyártóinak termékei. Kínálatunk összeállításában törekedtünk arra, hogy Ön megtalálhassa igényeinek megfelelő gumiabroncsot.