Point-S Summer S nyári gumiabroncs

Summer S: az okos döntés személy és SUV autókhoz

A megfontolt vásárlók remek kompromisszumot keresnek a pénzköltés és a termék teljesítménye között. Az új Point S Summer S fejlesztésének középpontjában a fogyasztók legfontosabb vásárlási kritériumai voltak, a biztonság és gazdaságosság.

A Summer S tulajdonságai

Pontosság, irányíthatóság és rövid féktáv nedves vagy száraz úton. A külső váll megnagyobbodott hornya javítja a vízelvezetést és biztonságot nyújt heves esőzések esetén. A változó lamellaszögek a teljes mintán optimális tapadást tesznek lehetővé a kanyarokban és fékezés közben.

 

Nagy futásteljesítményt biztosító vegyület, amely csökkenti a kopást az erős polimer töltőanyag-kölcsönhatás révén. A letisztult és csökkentett mintázati kialakítás harmonikus kölcsönhatást tesz lehetővé az úttal, és nagyon egyenletes kopásformát hoz létre. A középső bordaszerkezeteknél az aszimmetrikus lamellamélységek kiegyensúlyozzák a nyomást a mintázatban.

 

Az üzemanyag- és CO2-kibocsátás megtakarítása a környezetvédelem érdekében. A legújabb szilícium-dioxid-generáció optimalizálja az energiaveszteséget a gumiabroncs gördülése és az út kölcsönhatása során. A továbbfejlesztett vulkanizálószerek rugalmas vegyületet eredményeznek  széles hőmérsékleti tartományokban.

 

Méretkiosztás

További részletekért keresse fel az Önhöz legközelebbi Point-S szakszervizt!

Üzlet kereső

Kattintson a képre, és találja meg az Önhöz legközelebbi üzletünkket!