A Point S új vállalati weboldallal átalakítja digitális jelenlétét

2024. március 26.

 

 

Örömmel tájékoztatjuk partnereinket, ügyfeleinket, munkatársainkat, hogy a Point S új vállalati weboldallal alakítja át digitális jelenlétét.

Ennek legelső megnyilvánulása, hogy a Point S bemutatta vadonatúj globális vállalati weboldalát. Az intuitív és merész új oldal zökkenőmentes online élményt nyújt a Point S partnerei, ügyfelei és tagjai számára

 "Az oldal nem csupán egy portál a szolgáltatásainkhoz, hanem tükrözi az utat az innováció és globális befolyás felé", mondta Fabien Bouquet, a Point S International vezérigazgatója. 

 

A Point S, a világ legnagyobb több márkás autóipari szolgáltatás- és gumiabroncs értékesítési franchise vállalata, vadonatúj globális vállalati honlapot indított. A weboldal elindítása a Point S 1971 márciusában történt megalapításának 53. évfordulóján történt. Az új weboldal merész és hatásos dizájnja tükrözi a Point S kinyilvánított jövőképét, miszerint a Point S a járműkarbantartás végső globális mércéje.

 

Point S racionalizálta a weboldal szerkezetét, a felhasználói kényelmet és a hozzáférhetőséget helyezve előtérbe,  megtestesítve a "No stress with PointS " szlogent.
A Point S gazdag történelmének, nemzetközi méretének, globális  jelentőségének áttekintése-, üzleti partnerségek és a sajátmárkás kínálat mellett a weboldal bemutatja a márka
alapvető értékeit, jövőképét, küldetését, és meghívja a partnereket, hogy többet tudjanak meg arról, hogy mi áll a Point S szervezet középpontjában áll. A látogatók részletes bemutatót kapnak a hálózat közelmúltbeli terjeszkedéséről, a vadonatúj globális partnerségről, megállapodásokról.


A megújult weboldal tükrözi a Point S globális járműipari "erőművé" válását is, a hálózat kiterjesztett hatókörét, partnerek iránti elkötelezettségét a nemzetközi piacokon.Fabien Bouquet, a Point S International vezérigazgatója elmondta: "Átalakítottuk a digitális jelenlétünket egy olyan dinamikus és előremutató weboldallal, mint amilyen dinamikusak és előremutatóak a tagjaink szerte a világon. Globális terjeszkedésünk bizonyítéka, hogy weboldalunk mostantól tükrözi a nemzetközi jelenlétünk sokszínűségét.
"A weboldal nem csupán egy portál szolgáltatásainkhoz; ez tükrözi az utunkat az innováció és a globális befolyás felé."

 

A Pont S-ről
Az 1971-ben alapított Point S a világ legnagyobb független járműhálózata, autó karbantartási szakemberek számára. A Point S prémium minőségű termékek széles választékát kínálja.
Az 50 éves múlttal büszkélkedő hálózat járműkarbantartási szolgáltatásokat, kiskereskedelmi koncepciót nyújt tagjai számára, amelyet öt kontinensen valósítottak meg, 6 233 hálózati ponttal. 

A PointS a világ 51 országában van jelen, és több mint 31700 alkalmazottat foglalkoztat.
Weboldala: www.point-s-group.com
Point S Sajtókapcsolat a nemzetközi kapcsolatokhoz:
Muriel Clarke, nemzetközi márkamenedzser, POINT S GROUP, Alianco
muriel.clarke@alianco.ch +33 634 210 273

 

 

Üzlet kereső

Kattintson a képre, és találja meg az Önhöz legközelebbi üzletünkket!