A TotalEnergies Lubrifiants és a Point S egyesíti erőit - nemzetközi szolgáltatási szerződés

Fabien Bouquet, a Point S International vezérigazgatója és Jean Parizot, a TotalEnergies Lubrifiants autóipari alelnöke

 

2024. január 23.-án  a TotalEnergies Lubrifiants, a kenőanyagok vezető globális gyártója, és a Point S, a világ vezető független gumiabroncs-kereskedő és autókarbantartó hálózata nemzetközi szolgáltatási megállapodási szerződést írt alá. A megállapodás értelmében a TotalEnergies Lubrifiants biztosítja nagy teljesítményű autótermék portfólióját beleértve a Quartz motorolajok választékát a Point S független gumiabroncs kereskedők és autójavító központok globális hálózatának.  
A stratégiai globális partnerség jól példázza mindkét vállalkozás azon törekvését, hogy piacvezető szolgáltatást és prémium termékeket kínáljanak az autósoknak és mindkét partner további nemzetközi növekedési terveit segítsék.


A Point S független hálózata jelenleg 6185 értékesítési pontból áll 51 országban, öt kontinensen, míg a TotalEnergies Lubricants 160 országban van jelen, és 42 termelési telephellyel rendelkezik.
 

Jean Parizot, a TotalEnergies Lubrifiants autóipari alelnöke a következőket mondta: 
"Örömünkre szolgál, hogy a Point S-szel együttműködve prémium márkáinkat kínáljuk a hálózat tagjainak világszerte, miközben megtestesítjük moottónkat: prémium szolgáltatások és termékek prémium ügyfelek számára."

Fabien Bouquet, a Point S nemzetközi vezérigazgatója hozzáteszi: 
"A TotalEnergies -el kötött megállapodás kiváló lehetőség arra, hogy teljesítsük ígéretünket, amelyet ügyfeleinknek kínálunk, a prémium termékekhez és szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Elkötelezettek vagyunk a biztonságos vezetés és a stresszmentes élmény felé az autósok számára szerte a világon és örülünk, hogy a jövőben együtt dolgozhatunk.

 

 

Pont S-ről
Az 1971-ben alapított Point S a világ legnagyobb független járműkarbantartói hálózata.
A Point S prémium minőségű termékek, szolgáltatások és megoldások széles skáláját kínálja járművek karbantartásához, 50 éves múlttal és kiskereskedelmi koncepcióval büszkélkedhet
5 kontinensen. A több mint 6185 értékesítési ponttal a vállalat a környék 51 országában van jelen világszerte, és több mint 31 700 embert foglalkoztat.


Weboldal: www.points-development.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/point-s-development/

 

A TotalEnergies Lubrifiantsről
A TotalEnergies a kenőanyagok vezető globális gyártója és forgalmazója, 42 gyártóhellyel szerte a világon, és több mint 5800 alkalmazottat foglalkoztat 160 országban. A TotalEnergies kenőanyag részlege
által kifejlesztett innovatív, nagy teljesítményű és környezetbarát termékeket és szolgáltatásokat kínál K+F központjai, amelyek több mint 130 kutatót foglalkoztatnak. A TotalEnergies kenőanyag részlege kulcsfontosságú partner
az autóipari, ipari és tengeri piac szereplői számára.

 

 

 

Üzlet kereső

Kattintson a képre, és találja meg az Önhöz legközelebbi üzletünkket!