Lucky Days 2022

A ,,LUCKY DAYS 2022" NYEREMENYJATEK SZABALYAI

 

Lyoni Cegbfrósagon 491 028 627 00025 sz. alatt 418 000 euró alaptokevel bejegyzett POINT S DEVELOPMENT SAS tarsasag, amelynek szekhelye rue Curie 69006 LYON: (a tovabbiakban: Szervezo)ugy dontott, hogy tobb orszagban gumiabroncsok kotelező megvasarlasahoz kotott promóciós jatekot szervez (a tovabbiakban .,LuckyDaysvagy Jatek"), amelynek kereteben az alabbiakban leirt módon jutalmazza az 0gyfeleket.

 

 1. CIKK - RGY

A Jelen jatekszabaly celja a Lucky Days" jatekra vonatkozó feltetelek es szabalyok meghatarozasa. A Jelen szabalyokban lefektetett reszveteli feltetelek megsertese ervenyteleniti a reszvetelt.

 

A Jatekban való reszvetel e szabalyok teljes, maradektalan es fenntartasok nelküli elfogadasat jelenti.

 

 1. CIKK - A JATEK IDOTARTAMA, TEÜLETI HATALYA ES MEGHIRDETESE

A Lucky Days jatekra, a kezdő es befejező datumokat is beleertve, 2022aprilis 1. es 2022 majus 31. kozott kerul sor a kovetkező orszagokban' Del-Afrika,Nemetorszag,  Belgium,  Dania, Esztorszag,  Finnorszag,  Franciaorszag,  Norvegia, Lengyelorszag,  Cseh Koztarsasag,Magyarorszag, Romania, Egyes0lt KiralysagSzlovakia, SzloveniaSvedorszag es Ukrajna. Franciaorszagban a Lucky Days 2022. majus 16es 2022. Junius 11. kozott tart.

 

A Jatek minden resztvevő ertekesito helyen meghirdetesre kerüI egy kommunikaciós keszlet segítsegevel, amely a kovetkezoket foglalja magaban: 1plakat, pultra helyezheto sszórólap aptartó, tajekoztató anyag a jatek felteteleirol es a teljes jatekszabalyzat.

 

A Szervező bekerte az egyes orszagok nemzeti jogszabalyai altal megkovetelt valamennyi engedelyt, tobbek kozott Magyarorszagon, Olaszorszagban,Lengyelorszagban es Portugaliaban.

 

 1. REGISZTRÁCIÓS es RESZTVÉTELI  FELTETELEK
  1. Reqisztraciós feltetelek

A Jatekban tortenő ervenyes reszvetelhez minden resztvevoneteljesitenie kell az alabbi felteteleket:

 

Resztvevo csak a Jatek helyszine0I szolgaló orszagok egyikeben lakhellyel rendelkező, nagykoru, termeszetes szemely lehet. A Jatek annak teljes idotartama alatt haztartasonkent egy reszvevore korlatozódik (ugyanaz a nev, ugyanaa postacim es/ vagy ugyanaz az e-mail-cim).

Az 0gyfel semmilyen formaban nem lehet az ertekesítő hely resze. Ez kizarja az ertekesito hely alkalmazottait es vezetoitPoint S halózat tagjait, Jatek megszervezeseben es a promóciós tamogató anyagok nyomtatasaban reszt vevő vallalatok munkatarsait.

 

4,2, Reszveteli feltete!ek

A reszvetelhez az ügyfelnek meg kell felelnie az alabbi felteteleknek.

 

   1. Point S vagy Goodyear gumiabroncsok előzetes megvasarlasa

 

Jatekban reszt vehet minden olyan ügyfel, aki előzőleg a kezdő es befejező datumokat is beleertve, 2022aprilis 1. es 2022 majus

 1. kozott, ket (2) Points vagy Goodyear markaju gumiabroncsot vasarol a jatekban reszt vevő Point S ertekesitő helyek egyiken es a 3. cikkben felsorolt orszagok valamelyikebenKivetelkent a kotelező vasarlas nem vonatkozik Svedorszagra az orszagban alkalmazandó jogszabalyokra való tekintettel.

 

Minden reszt venni kivanó ügyfel tajekoztatast kap arról, hogy a nyeremeny kezhezvetele a fent meghatarozott vasarlas igazolasanak függvenye. A tajekoztatas magaban foglalja, hogy a vasarlas igazolasanak egyetlen elfogadott bizonyitasi módja a resztvevo nevere kiallitott szamla. Ezert a szamlamegőrzese a Jatekban reszt venni kivanó 0gyfelek feladata.

 

   1. Regisztraciós urlap

 

Ajatekban reszt venni kivanó minden vasarlónak, be kell olvasnia a pultra tehető POS allvanyon es a szórólapon talalható QR-kódot vagy meg kell latogatnia a jatek weboldalat: www.luckydays.point-s.com

 

Az ervenyesseghez azü0gyfelnek a kovetkező informaciók osszeseget kell kotelezoen megadnia az urlapon:

  • VezeteknevKeresztnev
  • Nern
  • E-mail-cim
  • Mobiltelefonszam
 
   • Cim / iranyitószam / varos
   • Orszag
   • A megvasarolt gumiabroncsok markaja
   • A vasarlas datuma
   • Point s ertekesitohely neve es varosa
   • Fel kell töItenie a vasarlast igazoló bizonylatot

 

A jatek resztvevoje aItal hianyosan, olvashatatlanul es hibasan kitoltott űrlap semmisnek tekintendo es elveszti a nyeres jogat.

 

   1. regisztració ervenyesítese

 

A jelen feltetelek megismereset kovetően a resztvevok kifejezetten hozzajarulnak szemelyes adataik feldolgozasahoz a Jatek reszekent. Ezen hozzajarulas megadasa az űrlapon, az alabbi szovegnel feltüntetett jelolőnegyzet bejelolesevel valósul meg:

 • Ezuton kijelentem, hogy nagykoru vagyok es elfogadom a .Lucky Daysnyeremenyjatek összes felteteletvalamint hozzajarulok a szemelyes adataim erre a celra törtenő feldolgozasahoz.

A regisztraciós űrlapon az alabbi szöveg mellett feltüntetett jelölőnegyzet bejelolesevel a resztvevők beleegyezhetnek adataik reklam­ es / vagypromóciós celu kezelesebe:

 

 • Hozzajarulok, hogy a Szervezo hirdetesi es/vagy promóciós cellal kapcsolatba lepjen velem.

 

Abban az esetben, ha a resztvevő nem pipalja ki az elso jelolőnegyzetet a reszvetele ervenytelennek minősüIes az űrlapjat nem fogja tudni ervenyesiteni. A masodik jelolőnegyzet eseteben a resztvevő tajekoztatast kap arróI, hogy szabadoeldöntheti annak bejeloleset.

 

Ha valószlnüslthetően barmilyen formaban csalas tortent, nevezetesen ugyanaz a szemely a Jatek teljes idotartama alatt többszor jatszott, a Szervezo fenntartja a jogot, hogy a csaló(k) reszvetelet teljes mertekben ervenytelennek nyilvanitsa.

 

Lucky Days" jatek kizaróIag az alabbi orszagokban lakhellyel rendelkező Point halózat 0gyfelei szamara van fenntartva: Del­ Afrika, Nemetorszag,Belgium, Dania, Esztorszag, Finnorszag, Franciaorszag, Norvegia, Lengyelorszag, Cseh Koztarsasag, Romania, Magyarorszag, Egyes0lt Kiralysag,SzlovakiaSzlovenia, Svedorszag es Ukrajna.

 

 1. NYEREMENYEK ES ALLOKACló

 

ALuckyDaysjatek javasolt nyeremenyei a következok:

  • Ajatekban resztvevó vasarló orszagaban mukodo online Rakuten Tplatformon megtekinthető ket filmbol alló nyeremeny, amelynek egyseges erteke legfeljebb 5 euró. A nyeremenyhez kapott kóddal lehet hozzafernies kód az aktivalast kovetoen 48 óraig ervenyes.
  • Reszvetel a 2. nyeremeny sorsolasan, amelyen a 17 orszag resztvevoi kozott a Szervező kisorsol egy hollywoodi (USA) utazastamely 4 ejszakas tartózkodast foglal magaban 4 fo (2 felnott es 2 gyermek) reszere. Ez az 5000 euro ertekű nyeremeny tartalmazza a kisorsolt nyertes szemely orszaganak fővarosa es Los Angeles (USA) kozotti utra szóIó oda­ vissza repülőjegyeketejszakara szóló szallast egy 4"-os szallodaban reggelivelvalamint 4 belepőjegyet az Universal Studios területere. Vis maior eseten vagy ha a korülmenyek ugy kivanjak, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a felajanlott nyeremenyt barmikor mas, azonos ertekű nyeremennyel helyettesítse. A Szervező ezert nem vonható felelossegreA repteri transzfer, az etkezesek, a  szemelyes kiadasok es a  fent felsoroltakon  tul  igenybe vett szolgaltatasok koltsegei a nyertest terhelik. Az utazast legalabb 6 hettel az indulas előtt le kell foglalni az Ailleurs Voyages - Groupe Selectourpartnerogynöksegnel (28, boulevard Jean Jaures 92100 Boulognetel.: +33 (0)1 41 31 88 88). Ez a nyeremeny nevre szóInem ruhazható at harmadik felre, tovabba nem cserelhető keszpenzre vagy mas nyeremenyre.
  • Egyes orszagok nemzeti jogszabalyai ertelmeben egy nyeremenykent kapott dij utan nyertesnek nyeremenyadót kell fizetnie. A Szervező nem vallalja at a vonatkozó adók megfizeteset, amelyek a nemzeti jogszabalyoknak megfelelően a nyertest terhelik. Ez fokentMagyarorszagra, Szlovakiara, Szloveniara es Ukrajnara vonatkozik.

A sorsolasra Franciaorszagban,a Szerve.ző orszagaban kerüIsor 2022. junius 30-an. A nyeremenysorsolast a Szervező aItalmegbizott bírósagi vegrehajtó bonyolftja le: Elude AURAJURIS, cim: 264rue Garibald- Lyon 69003 - FranciaorszagA nyeremenysorsolason a 17 resztvev6 orszag osszes resztvevője kozüI veletlenszenszerűen valasztanak ki egy resztvevőtaki a sorsolas nyertese lesz.

 

 

Üzlet kereső

Kattintson a képre, és találja meg az Önhöz legközelebbi üzletünkket!