Minden, ami kerék: beszerzés, összeszerelés, javítás és nyomás ellenőrzés

 

Kevesen tudják, de a gumiabroncsok nem csak az autó futásteljesítményére, de számos egyéb gazdasági és környezetvédelmi tulajdonságára is hatással vannak. A világ egyik legnagyobb gyorsszerviz hálózataként a Point S minden gumiabronccsal kapcsolatos szolgáltatásban segíti az ügyfeleit. Tekintse meg átfogó gumiabroncs szolgáltatásainkat és lépjen kapcsolatba az Önhöz legközelebbi Point S szakszervizzel.

 

A gumiabroncs összeszerelése

Ha az autón lévő gumiabroncsok már kopottak, le kell cserélni őket. Javasoljuk, hogy a gumiabroncsokat olyan szakember szerelje fel, akinek rendelkezésére áll minden, a munkához szükséges szerszám és gép, és képes lesz a gumiabroncsokat a megfelelő tengelyre szerelni. 
Az új gumiabroncsokat az autó hátulján kell elhelyezni, mivel azok gyorsabban koplalnak. 
Íme, amit a szakember fog tenni, hogy biztonságosan felszerelje a kerekeket:

Ellenőrzi a régi gumiabroncs méreteit és az új (szélesség és átmérő) méret közötti konzisztenciát
Megkeni a gumikat, hogy szerelés közben ne sérülhessen az abroncs
Felfújja a kereket úgy, hogy tökéletesen illeszkedjen a perem széléhez
Ellenőrzi, hogy a nyomás megfelel-e a gyártó által megadottnak

A kerekek centrírozása és összetartása

A gumiabroncsok kiegyensúlyozása a kerék súlyának pontos és egyenletes elosztásával áll össze. Ehhez súlyokat helyezünk a perembe. A futóműállítás pedig lehetővé teszi, hogy a kerekeket úgy állítsák be, hogy egymással párhuzamosak és a talajra merőlegesek legyenek. 
Tudjon meg többet a gumiabroncsok összetartásáról és az egyensúlyozó szolgáltatásokról, amelyeket a Point S kereskedők kínálnak .

 

Abroncsnyomás

Az autósoknak mindig ellenőrizniük kell a gumiabroncs nyomását, mivel a megfelelő nyomás az üzemanyag-fogyasztás 20% -át takarja. A Point S üzleteknél ellenőrizzük az autó gumiabroncsainak nyomását és javasoljuk, hogy nitrogénnel fújják fel. A sűrített levegőhöz képest a nitrogén előnye, hogy 4-szer csökkenti a nyomásveszteséget. 

 

A gumiabroncsok karbantartása és javítása

Van egy defektes gumiabroncsa? 
A Point S szervizekben ellenőrizzük a lapos gumiabroncsot, és ha lehetséges, megjavítjuk azt. Valójában a sérülés típusától függően javasoljuk, javítást vagy a cserét. A javított gumiabroncs ugyanolyan biztonsággal használható tovább, mint egy új, de árban jóval kedvezőbb, ha csak javítjuk azt. A sérülés típusának ellenőrzéséhez eltávolítjuk a gumiabroncsot az autójáról. 
Általában nem lehet javítani a defektet, ha az nagyobb, mint 6 mm, ha a gumiabroncs belső szerkezete sérült, vagy ha az autó már túl sokáig állt. Továbbá a sérülések csak akkor javíthatóak, ha a futófelületen vannak, és nem a gumiabroncs oldalán vagy vállán. 
Ne feledje, hogy a gumiabroncsok jelentik az egyetlen kapcsolódási pontot az autó és az útfelület között, ezért mindig tökéletesnek kell lenniük.
Forduljon a legközelebbi Point S szervizhez defekt esetén, ahol a legmodernebb felszereléssel szakszerűen megjavítják az abroncsait.

 

Saját márkás gumiabroncsok

A Point S hálózatában exkluzívan értékesített nyári, téli és négyévszakos gumiabroncsok a legmodernebb technológiával készülnek. Az egyik legnagyobb európai prémium gumigyártó gyáraiban készülnek, ahol a tervezésért német mérnökök felelnek. A Winterstar, Summerstar és 4 Seasons abroncsokról bővebb tájékoztatást kaphat a termékeink menüpontban, vagy a szervizekben.

 

Keresse fel szervizeinket

A Point S hálózat szervizeit választani azt jelenti, hogy Ön egy független, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szervizt választ, ahol a legmodernebb berendezésekkel profik kezére bízhatja autóját. Jelenleg Magyarországon több mint 70 Point S szakszerviz működik, így Ön is biztosan talál egyet a közelben.

Üzlet kereső

Kattintson a képre, és találja meg az Önhöz legközelebbi üzletünkket!