Mire és miért jó a gumiszerviz kereső?

A gumiszerviz kereső egy nagyon hasznos online lehetőség, mégis meglehetősen kevesen használják. A legtöbben csak akkor keresnek gumiszervizt, amikor eljön az esedékes abroncscsere ideje, ilyenkor viszont nem mindig tudják, hogyan is találhatnak megbízhatót. Az online gumiszerviz keresők ilyenkor nagyon hasznosak tudnak lenni, hiszen megkönnyítik a dolgunkat. A legtöbb kereső már térképes, vagyis egy térképen vannak jelölve a műhelyek, így megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb esőt. Persze érdekes kérdés, hogy a kereső hogyan segít abban, hogy valóban jó gumiszervizt találjunk.

 

Milyen egy jó gumiszerviz?

 

Először persze érdemes tisztázni, hogy milyen is egy jó gumiszerviz. A gumiszervizek munkája meglehetősen sokrétű, azon túl, hogy szakszerűen elvégzik a gumicserét, többek között centrírozást, futómű beállítást és gumijavítást is végeznek. De attól, hogy egy műhely mindezeket elvégzi, honnan tudhatjuk, hogy valóban jó munkát is várhatunk tőlük. Az már sokat elárul a szerviz minőségéről, hogy milyen a felszereltsége, a gépei állapota és a dolgozók tájékozottsága. Ha azt tapasztaljuk, hogy az eszközök nem épp a legtisztábbak vagy korszerűbbek, illetve laikusként még mi is többet tudunk a gumikról, mint a szerelő, akkor inkább keressünk másik helyet.

 

Egy igazán megbízható szerviz nemcsak lekapja az éppen fent lévő gumikat, és kicseréli őket a következő szezonális abroncsokra, hanem a gumik állapotát is ellenőrzik. Megvizsgálják, hogy megfelelőek lesznek-e a következő szezonra, nem csak a jogszabálynak megfelelően, hanem gyakorlati szempontból is. A jogszabály ugyanis 1,6 mm-es profilmélységig még engedi használni a gumikat, ám a szakemberek javaslata az, hogy 4 mm-es profilmélységnél már vegyünk újat, egy jó szervizben ehhez is tartják magukat. Emellett a csere után elvégeznek minden beállítást, és még a futóművet is ellenőrzik.

 

Természetesen a szervizek többségében az új abroncsunkat is beszerezhetjük, és arról ismerszik meg egy jó szakember, hogy nem a legdrágább gumit javasolja, amit a szerviz árul, hanem olyan típust, amely megfelel a vezetési stílusunknak és az autónk típusának.

 

Milyen gumiszerviz keresőt érdemes használni?

 

Most, hogy már tudjuk, milyen is egy jó gumiszerviz, indulhat is a keresés. Persze megtehetjük, hogy megkérdezzük az ismerősöket, ők hova járnak, és odamegyünk mi is, de ez nem mindig jó döntést. Attól, hogy a szomszéd személyautójára fel tudják tenni az abroncsokat, még nem biztos, hogy a mi nagyteljesítményű autónkra is képesek. A kisebb szervizek ugyanis nem mindig rendelkeznek olyan felszereléssel, ami alkalmas a peres vagy defekttűrő abroncsok cseréjére. Ennél fogva nem biztos, hogy nekünk is megfelelő az adott szerviz.

 

Manapság már a legkönnyebben az interneten találhatunk szervizt a gumiszerviz kereső segítségével. Természetesen a Google és más hasonló keresőprogramok is a segítségünkre lehetnek ebben, viszont egy jó keresővel nemcsak szervizt találhatunk, de egy füst alatt időpontot is tudunk foglalni online, amire viszont már nem minden kereső képes. A Point S keresője viszont igen!

 

A Point S gumiszerviz keresőjéről

 

A Point S egy meglehetősen ismert név Magyarországon, 2002-ben jelentek meg hazánkban, és 2011 óta dolgoznak azon, hogy egy olyan hálózatot építsenek ki, mely a legmagasabb minőséget képviseli. A Point S weboldala, a gumiszervizem.hu, mely keresőfunkcióval is bír. A gumiszerviz keresőt a szervizek fül alatt lehet elérni, melyre kattintva egy térkép jelenik meg, megjelölve rajta a pontos helyeket, ahol Point S szervizek vannak. Jelenleg több mint 70 szerviz tartozik a hálózatba, így az ország bármely pontján találhatunk megbízható gumiszervizt a kereső segítségével.

 

A Point S szervizekben a gumicsere és javítás mellet futómű beállítást is végeznek, de még klímafeltöltéssel is foglalkoznak bizonyos szervizekben. A keresőnél ki tudjuk választani, hogy milyen szolgáltatásra van szükségünk, és ennek alapján választhatunk szervizt. De a kereső más funkcióval is bír.

 

Gumiszerviz kereső időpontfoglaló funkciójáról

 

Napjainkban a legtöbben már az online időpontfoglalást részesítik előnyben. Sokkal időtakarékosabb, mint megjelenni a szervizben, és reménykedni benne, hogy nem lesznek sokan, és csak várni a sorunkra. Akad olyan szerviz, aki már nem is fogad soron kívül ügyfelet, csak időpontfoglalás alapján, így nekik is könnyebb tervezni és elvégezni a munkát pontosan és szakszerűen. Egyes szervizekben telefonon is lehet időpontot kérni, viszont egyrészt az emberek nagy része nem szeret telefonálni, másrészt nem biztos, hogy a vonal nem lesz foglalt, amikor telefonálunk.

 

Egyszerűbb tehát az internet nyújtotta lehetőségeket kihasználni, és online foglalni időpontot. A Point S szervizekben erre a gumiszervizem.hu oldalon van is lehetőség, nincs más dolgunk, mint az időpontfoglalás fülre kattintani, vagy a szervizem fül alatt megnézni a keresőt. A Point S gumiszerviz keresője tehát nemcsak a legközelebbi szervizeket mutatja meg nekünk, de még az időpontfoglalásra is ad nekünk lehetőséget.

 

 

 

 

 

Üzlet kereső

Kattintson a képre, és találja meg az Önhöz legközelebbi üzletünkket!