Örömmel osztjuk meg Önnel legutóbbi nemzetközi sajtóközleményünket,

Prémium gumik: A Point S letesztelte Önnek!

 

Örömmel osztjuk meg a Point-S legutóbbi nemzetközi sajtóközleményét, amelyben beszámolnak a TÜV Süd Product Service által végzett teszt eredményekről. A teszt a PRÉMIUM gumik teljesítményét, biztonságát és élettartamát értékelte.

 

Az eredmények azt mutatják, hogy a Point S által megrendelt és a TÜV SÜD Product Service által végzett független tesztek jelentős eltéréseket tártak fel a prémium, középkategóriás és olcsó gumik között, különböző biztonsági szempontból kritikus kritériumok alapján. Az öt tesztelt prémium gumiabroncs felülmúlta a középkategóriás és olcsó gumikat, különösen a száraz és nedves felületen történő kezelhetőség és fékezés terén, ahol jelentős különbségek mutatkoztak az egyes kategóriák átlaga között.

 

A tesztadatok megjelenése egy iparági vita közepette történt, amely a prémium gumiabroncsok árazásának igazoltságáról szól.

 

A teszt eredményeinek nyilvánosságra hozatala érdekében a Point S marketing anyagokat küldött a hálózat számára több mint 20 különböző nyelven (az anyagokat az összes piacon a helyi nyelven múlt pénteken küldték ki).

 

Ezek a tesztek újabb bizonyítékot szolgáltatnak arra, hogy a prémium gumiabroncsokba való befektetés valóban megéri, hiszen nemcsak a teljesítményük jobb, de a biztonságot és az élettartamot tekintve is felülmúlják az olcsóbb alternatívákat.

 

Teszt Részletei

 

A TÜV SÜD Product Service által végzett teszt során a következő szempontokat értékelték:

 

Száraz úton történő kezelhetőség: A prémium gumik kiváló tapadást és stabilitást biztosítanak, különösen nagy sebességnél és kanyarodáskor.

Nedves úton történő kezelhetőség: A prémium gumik jobb vízelvezetést és csúszásmentességet nyújtanak, ami jelentősen csökkenti az aquaplaning kockázatát.

Fékezési teljesítmény: Mind száraz, mind nedves úton a prémium gumik rövidebb fékutat eredményeznek, növelve a biztonságot vészfékezés esetén.

Élettartam: A prémium gumik hosszabb élettartamúak, ami hosszú távon költséghatékonyabbá teszi őket.

 

​​​​​​​Prémium Gumik Előnyei

 

Biztonság: A prémium gumik kiváló teljesítményt nyújtanak minden útviszony mellett, biztosítva a jármű maximális irányíthatóságát és rövid fékutat.
 

Gazdaságosság: Hosszabb élettartamuk miatt a prémium gumik kevesebb gyakori cserét igényelnek, ami csökkenti a karbantartási költségeket.
 

Kényelem: A prémium gumik jobb menetkomfortot és alacsonyabb zajszintet biztosítanak, ami kellemesebb vezetési élményt nyújt.

 

A Point S által megrendelt és a TÜV SÜD Product Service által végzett tesztek egyértelműen bizonyítják, hogy a prémium gumiabroncsok magasabb árazása teljes mértékben indokolt. A prémium gumik nemcsak magasabb szintű biztonságot és teljesítményt nyújtanak, hanem hosszú távon is gazdaságosabbak a hosszabb élettartamuk és ritkább cseréjük miatt.

 

Ezért a Point S hálózat minden ügyfelének javasolja, hogy válasszanak prémium gumikat, hogy a legjobb vezetési élményt és biztonságot élvezhessék.

 

 

Üzlet kereső

Kattintson a képre, és találja meg az Önhöz legközelebbi üzletünkket!