Point S Summer nyári gumiabroncs

Point S Summer

Nyári abroncs közútra

Németországban tervezett, Európában gyártott:

A Point S nyári gumiabroncsokat az egyik legnagyobb prémium európai gumiabroncs-gyártóval szoros együttműködésben tervezték és fejlesztették, szigorúan a Point S követelményeinek és gumiabroncs-szakértelmének megfelelően. A Point S nyári gumiabroncs megfelel az európai előírásoknak. 

 

 

A Point S Summer tulajdonságai

 

A legjobb stabilitást nyújtja száraz útszakaszon

Pontosság, irányíthatóság és rövid féktáv nedves vagy száraz úton. A külső váll megnagyobbodott hornya javítja a vízelvezetést és biztonságot nyújt heves esőzések esetén. A változó lamellaszögek a teljes mintán optimális tapadást tesznek lehetővé a kanyarokban és fékezés közben.

 

 

 

Tartós futásteljesítmény = a Point-S abroncsok élettartama magasabb

Nagy futásteljesítményt biztosító vegyület, amely csökkenti a kopást az erős polimer töltőanyag-kölcsönhatás révén. A letisztult és csökkentett mintázati kialakítás harmonikus kölcsönhatást tesz lehetővé az úttal, és nagyon egyenletes kopásformát hoz létre. A középső bordaszerkezeteknél az aszimmetrikus lamellamélységek kiegyensúlyozzák a nyomást a mintázatban.

 

 

Alacsony gördülési ellenállás =Alacsony üzemanyag fogyasztás és CO2 kibocsátás

Az üzemanyag- és CO2-kibocsátás megtakarítása a környezetvédelem érdekében. A legújabb szilícium-dioxid-generáció optimalizálja az energiaveszteséget a gumiabroncs gördülése és az út kölcsönhatása során. A továbbfejlesztett vulkanizálószerek rugalmas vegyületet eredményeznek  széles hőmérsékleti tartományokban.

 

Summer Tread Wear Indicator (TWI)

A gumiabroncs nedves fékezése gyorsabban romlik, ha a megmaradt profilmélység eléri a 3 mm-t.

Ezen a ponton a gumiabroncsokat ki kell cserélni a maximális biztonság érdekében, különösen, ha nedves úton is használni szeretnénk.

A Summer TWI jelölés négy helyen található meg az abroncs felületén és egy kis esőcsepp jelöli a gumi külső oldalán.

 

Méretkiosztás

 

 

 

További részletekért keresse fel az Önhöz legközelebbi Point-S szakszervizt!

Üzlet kereső

Kattintson a képre, és találja meg az Önhöz legközelebbi üzletünkket!