Special Days-2021.11.01-11.30

A részvételi feltételek kivonata: Kötelező vásárláshoz kötött, nyereménysorsolással végződő játék, amelyet a POINT S DEVELOPMENT szervez a kezdő és befejező dátumokat is beleértve 2021. november 1. és 31. között, és amelyen minden, a Játékot szervező országok egyikében lakhellyel rendelkező, nagykorú, természetes személy részt vehet. A játékból ki vannak zárva az értékesítő hely alkalmazottai és vezetői, a Point S hálózat tagjai, a Játék megszervezésében és a promóciós támogatóanyagok nyomtatásában részt vevő vállalatok munkatársai, valamint ezen személyek összes családtagja.

Minden vásárló, aki november 1. és 2021. november 30. között két Point S vagy Bridgestone gumiabroncsot vásárolt az öt részt vevő ország (Magyarország, Lengyelország, Románia, Bulgária és Svédország) valamelyik Point S kereskedésében, kitöltheti a nyereményjátékban való részvételre jogosító kaparós sorsjegyek hátoldalát, és két S-Bikes F50e elektromos kerékpárt nyerhet. A játék annak teljes időtartama alatt háztartásonként egy részvevőre korlátozódik (ugyanaz a név, ugyanaz a postai cím és / vagy ugyanaz az e-mail-cím). A részvétel feltétele: a vásárlónak 2 pont S vagy Bridgestone gumiabroncsot kell vásárolnia az egyik részt vevő kereskedésben, és ki kell töltenie az űrlap összes mezőjét. Minden hiányos, hibás vagy olvashatatlan részvételi űrlapot érvénytelennek nyilvánítunk, így nem vesz részt a sorsoláson. Ha a nyeremény bármilyen okból nem áll rendelkezésre, a nyertes egy ezzel egyenértékű nyereményt kap.

A sorsolásra 2022. Január 28-án kerül sor Magyarországon, ahol kisorsolják a nyerteseket. A nyerteseknek legkésőbb 2021. december 31-ig be kell nyújtaniuk a nyeremény kiutalásához elengedhetetlen igazolást: azaz a két gumiabroncs Point S hálózatban történt megvásárlását igazoló, a kezdő és befejező dátumokat is beleértve 2021. november 1. és 31. között kiállított számlát. A számlán szereplő vásárló nevének meg kell egyeznie a weboldal regisztrációs űrlapján megadott névvel.

A Szervező a szabályzatot Maître Stéphane BERNIGAUD bírósági végrehajtónál helyezi letétbe, a SELARL A3 JURIS 84 rue de la Part-Dieu 69003 LYON címen. A szabályzat ingyenesen megtekinthető a nyereménysorsolásig a játékban részt vevő értékesítőhelyeken és a következő címen: http://www.fdb-huissiers.fr/jeux-etconcours-redaction-d-un-reglement.php.

Üzlet kereső

Kattintson a képre, és találja meg az Önhöz legközelebbi üzletünkket!