WinterContact™ TS 870 P

A tél esőt, jeget és havat hoz. Mi biztosítjuk az Ön számára az irányítást.

Technikai információk

A tél nem enged nyugalmat.

Tudta, hogy semmi sem tapad jobban a hóhoz, mint maga a hó? Íme egy gumiabroncs, mely átadja ezt a tudást az utcára. A meredek párhuzamos lamellák továbbfejlesztett konfigurációjának köszönhetően több hó szedhető össze a talajról. Ez erősebb tapadást és jobb kezelhetőséget biztosít. Amikor fékeznie kell, a hosszú törlőélek rendkívül gyors víz- és latyakelvezetést biztosítanak a féktávolság csökkentésére fagyott talajon.

 

Csak vezesse el az esőt!

Mivel a téli napok esővel lephetik meg, kidolgoztunk egy technológiát a kiváló vezetési viselkedés biztosítására vizes útfelületen. A CoolChili™ keverékünk továbbfejlesztett összetételének köszönhetően, mely új fenntartható összetevőkből áll, mindig számíthatunk a fokozott vizes úton történő fékezésre, miközben a különleges hidro-barázdák kiváló aquaplaning teljesítményt nyújtanak. Így bármikor ha vizes lesz az útviszony, már tudjuk, hogy Ön tökéletesen felkészült.

 

Csak gördüljön és gördüljön!

A kisebb gördülési ellenállás alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást míg a kisebb kopás nagyobb futásteljesítményt eredményez. Ennyit az elméletről! Így ültetjük át a gyakorlatba: egy testreszabott rugalmas polimer mátrix erős molekuláris láncokkal kisebb kopást biztosít az úton és meghosszabbítja az abroncsa élettartamát. És ki mondana nemet egy olyan hosszan tartó gumiabroncsra, mellyel pénzt takarít meg?

Üzlet kereső

Kattintson a képre, és találja meg az Önhöz legközelebbi üzletünkket!